Zeeman: het ideale pand


In Nijmegen vonden we het ideale pand voor de Firma Soetebroot. De oude Zeeman-outlet store. Het pand stond te koop nadat de keten had besloten tot het openen van een nieuwe winkel vlak om de hoek. In eerste instantie dachten we aan een Instituut voor Nieuwe Media Nijmegen. Vooral de roltrap vonden we een sterk punt.
Uiteindelijk kon het plan door allerlei omstandigheden geen doorgang vinden.

Firma Soetebroot heeft daarom besloten een virtuele plek op te eisen op blogspot. We staan echter nog steeds open voor een gebaar van de kant van Zeeman (Sehr Geerhte Frau/Herr, Vielleicht möchten Sie mit einem unseren sprechen. Falls Sie Interesse haben, lassen Sie uns das bitte wissen und wir werden versuchen, ein Treffen für Sie zu vereinbaren)

Door Saskia du Bois

copy & online communicatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: