Dierenleedvermaak


Elders op deze weblog berichten we over sneue pony’s en een koeien op een carrousel. Wat kan deze reeks beter completeren dan de bonsaikat? Zoals we planten middels een jarenlang proces van selectief kweken, aandachtig cultiveren en geduldig verzorgen elke gewenste vorm kunnen laten aannemen, zo kunnen we ook schattige, pluizige kittens minimaliseren. Daarvoor is weinig meer nodig dan een glazen pot, wat botverzachters, sondevoedsel en een kurk. Met een beetje fantasie kan je je huisdier net die spannende vorm geven die hem onderscheidt van de doorsneelapjeskat van de buren. Een waarschuwing is echter op haar plaats:

“At only a few weeks of age, a kitten’s bones have not yet hardened and become osseous. They are extremely soft and springy. In fact, if you take a week-old kitten and throw it to the floor, it will actually bounce! We do not recommend that you try this at home. The kitten may bounce under the furniture and be difficult to retrieve, as well as covered in unsightly household dust.”

Surf voor meer informatie of een doe-het-zelfpakket naar Bonsai Kitten.

Door Saskia du Bois

copy & online communicatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: