Kinderen voor kinderen én volwassenen

Nederlanders zijn dol op lijstjes. Een jaarwisseling biedt altijd voldoende gelegenheid voor overzichten, polls en verkiezingen. Maurice de Hond verdient een aardige boterham aan de met name door commerciële omroepen veronderstelde behoefte van het volk om zijn stem te laten horen.
Een lijstje dat geen media-aandacht heeft gekregen, is de Pedo Top-100 van MARTIJN, een vereniging die strijdt voor de maatschappelijke acceptatie van relaties tussen kinderen en ouderen. MARTIJN wil een platform zijn voor de discussie over pedofilie en beheert bovendien een aantal fondsen die — hoe verrassend! — vooral bestemd zijn om advocaten te betalen.
Bezoekers van de MARTIJN-website kunnen hun favoriete liedje-met-pedofiel-thema doorgeven, waarna op basis van alle inzendingen een top-honderd wordt samengesteld. De mogelijkheden variëren van ‘Alle meisjes willen kussen’ tot ‘Zou het erg zijn, lieve opa’, maar de nummers moeten in ieder geval bestemd zijn voor een jonge doelgroep, gaan over kinderen of iets wat met pedofilie te maken heeft, een titel hebben die betrekking heeft op pedofielen, gezongen zijn door (vermeende) pedofielen of een videoclip hebben waarin een of meerdere kinderen te zien zijn.
Wellicht kan de canoncommissie van Maria van der Hoeven zich ook buigen over deze muzikale verzameling?

Door Saskia du Bois

copy & online communicatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: