IJsbreker voor op de fiets


Licht op je fiets. Sinds de frequente en op zero tolerance gebaseerde politiecontroles ontkomt niemand er aan. Maar de losse oranje, witte of rode standaardlampjes (LED’s) maken je misschien wel zichtbaar in het donker, je onderscheidt je er nauwelijks mee van je medefietsers. Gelukkig bestaat er ook in de wereld van de fietsverlichting nu zoiets als customizing. Het Koreaanse bedrijf PIX Sports ontwikkelde een multi-functioneel LED-sportlicht dat je kunt voorzien van een persoonlijke boodschap. De LED’s werken op de platte, ronde batterijtjes van drie volt. Met een clip maak je ze vast aan je tas of jas. Het lampje bezit zes verschillende lichtgeefmodi: twee ‘motion responsive displays’ waarbij de LED reageert op bewegingen van het lichaam, een klok, een stopwatch en een stand met animaties. Maar de leukste is de modus waarbij je zelf een tekst kunt invoeren. De boodschap (maximaal 30 tekens) glijdt vervolgens vanzelf voorbij. Een goede ijsbreker al wachtend voor het stoplicht. Beter niet invoeren: I love fietsverlichting. Die tekst schijnt irritatie bij medeweggebruikers op te wekken.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als straat

Door Saskia du Bois

copy & online communicatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: