Blue Flamingo

Misschien wel het best bewaarde geheim van Rotterdam; the blue flamingo. Nee, ik heb het hier niet over een louche bar-dancing waar de neonverlichting zijn best doet de wezens uit het diepst van de nacht nog draaglijk te maken voor het oog. Trouwens ook zeker niet te verwarren met de pappies van deze blauwe vogel. Hoewel het hier ook om muziek gaat.
Want de Blue Flamingo om in de gaten te houden, is die van dj, zanger en muziekverzamelaar Ziya, in zijn geheel te huur als cult drive inn met 33, 45 en 78-toeren platen. Ziya’s albumdebuut belooft een van de meest bijzondere releases op het Excelsior-label van 2008 te worden. Helaas kan Firma Soetebroot er nog niet veel meer over zeggen. De exotische vogel ontwaakt pas uit haar winterslaap ergens half april. Nog meer reden reikhalzend naar de lente uit te kijken.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Muziek

Door Saskia du Bois

copy & online communicatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: