JahJah children! Lee – dubmaster – Perry komt!

Net toen Soetebroot diep treurig was door de ontdekking dat Burial NOOIT optreedt, dj gigs doet of zelfs maar in het openbaar verschijnt – naar eigen zeggen kennen slechts 5 peeps buiten zijn familie zijn ware identeit en denkt een van zijn betere vrienden zelfs dat Burial een meisjes is – net op dat moment plofte de Tivoli-meimailing in de bus en sijpelde de dub via andere kanalen haar leven binnen. En niet zomaar de eerste de beste dub. Want welke grootmeester gaat ondanks zijn respectabele leeftijd de grote oversteek naar NL wagen? Dubmaster Lee Perry! Go with Jah!

Deze baas telt al 74 kruidigdoorrookte lentes maar bibberende benen heeft hij nog lang niet.
Eerder zag Soetebroot ‘m in de Londense JazzClub en dat was niet alleen een van de vetste maar ook het allerlahahangste concert tot nu toe. Want Lee Perry gaat door en door en door als een overstuurde drumcomputer. Die is blijven hangen op 20 bpm dan.

Hier vast een pic voor de voorpret. en een interview met Dazed. Ik quote: Lee: How low can I go? “I will go so low that I will tell my shit it stinks, even though it fed me when I was hungry.”

22 mei jah jah children!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Muziek

Door Saskia du Bois

copy & online communicatie

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: