Bokito aka BD’er

Arme Bokito. Nu iedereen er zo langzamerhand wel genoeg van heeft elke keer diezelfde BN’ers te zien tijdens random tv-kwissen en reclamecampagnes, heeft de marketingafdeling van Blijdorp iets fris bedacht en een blik Bekende Dieren (BD’ers) opengetrokken voor op de nieuwe posters.
Jeweetwel, van die dierentuinbeesten die door ons worden massaal worden doodgeknuffeld en de dierentuinbezoekcijfers door het plafond doen gaan. Ik noem IJsbeer Knut en natuurlijk onze Rotterdamse uitbraak Koning Bokito.
Want hoe plug je als Blijdorp in hemelsnaam de terugkomst van een stelletje ijsberen in de dierentuin als het midden in de zomer is en niemand zin heeft te denken aan sneeuw, kou en bedreigde diersoorten?
Juist, door nog eens even die sterspeler uit je dierenverzameling goed in kijker te zetten. Neem daarbij precies de hoeveelheid ijs die eerder doet denken aan een vrolijke ijsboule in plaats van een ijzige brok sneeuw en je hebt je zomerse campagne met twist. Goed gevonden is de nieuwe poster van Blijdorp zeker. Maar wel een beetje zielig. Voor Boki dan. Of zou ie ‘m boven z’n mandje hebben hangen?

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als hehe

Door Saskia du Bois

copy & online communicatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: