Happy Camper komt kamperen

Happy Camper - with a bothered mind

Drie jaar lang sloeg de Happy Camper (with a bothered mind) zijn kampementen op in de muzikale uithoeken van Europa. Nu is eindelijk alle bagage verzameld. In januari zet zijn alias – Job Roggeveen – voor het eerst de tent op in eigen land en wel op het uitverkochte Noorderslag.

Firma Soetebroot heeft even de koffers geinspecteerd en vindt dat de inhoud veel goeds belooft. Want, zoals de volledige naam van deze Camper al doet vermoeden, reist hij niet licht.

Behalve een eigen geluid heeft de Happy Camper ook een heel arsenaal aan animatie verzameld, afkomstig uit de studio waar de Happy Camper bivakkeert op de dagen dat hij niet op weg is: JobJorisenMarieke

Daarnaast wist Happy Camper ook heel vaardig een interessante line up van medekampeerders in te pakken: Bouke Zoete (The Kevin Costners), Kyteman, Tim Knol, Ricky Koole, Odilo Girod (Coparck en Chop Wood), Janne Schra (Room Eleven en Schradinova), Leine, Helge Slikker (Storybox), Johannes Sigmond (Blaudzun), Marien Dorleijn (Moss) en David Pino en Appel van Roggeveens eigen band El Pino & The Volunteers.

Er is al een liedje te horen op de 3voor12- luisterpaal

Firma Soetebroot is alleen mooi weer kampeerder. Te hopen valt dus dat  ze in januari daar ergens in het noorden nog een pensionnetje kan vinden om erbij te zijn.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als blog

Door Saskia du Bois

copy & online communicatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: