Liefdespost

Hartkloppingen op Valentijnsdag. Ze werden bij Firma Soetebroot niet veroorzaakt door een handgeschreven liefdesverklaring maar door haar timeline op Twitter. Soetebroot trof daar namelijk liefdespost aan vermomt als YouTube-video. Niet erg persoonlijk maar het maakte de liefde er niet minder om.
Want oude liefdes roesten niet en aan Jessie Ware en de andere beatmeisjes uit de Britse UK bass music scene, wijdde Soetebroot al eerder een juichende post.
Jessie doet het deze Valentijn in 2 minuten met Sampha, in een mooi gestileerde, kille zwartwit video en een klein liedje dat goed genoeg is om wat tacky Valentine te heten zonder naar de bak Knuffelrock doorverwezen te hoeven worden.

De track kwam uit op het label Young Turks (waarna wij natuurlijk direct de link leggen met de release van het Gil Scott Heron en Jamie XX album). Bovendien verscheen Valentine op hartvormig vinyl, ontdekten de muziekvrienden van Kicking the Habit. Hiermee bewijst my funny valentine meteen dat ze in geen enkele platenbak past.
Soetebroot is benieuwd of de oude Radiola Jessie en Sampha aankan. Ze heeft de laatste tijd namelijk last van metaalmoeheid in de nippeltjes. Soetebroot gaat de komende dagen daarom proberen de contactorganen van de spelerette eens even blinkend op te schuren zodat de sweet old spinster parmant zwierige rondjes kan draaien met Jessie.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als blog, Muziek

Door Saskia du Bois

copy & online communicatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: