Petites Histoires: Fruitella / Strohalmen

Fruitella

Een groep verstandelijk beperkten kreeg een rondleiding door Cathedral de Saint Paul in Nantes. Ze waren in vrijetijdskleding en roken naar Fruitella. Vakantie ruikt naar Fruitella. Toen de groep mij passeerde stond ik bij het kaarsjesaltaar, zoals ik wel vaker doe in kerken sinds mama dood is. Ik steek er soms eentje aan. Ik had dat haar een keer zien doen in de Steentjeskerk in Eindhoven. Toen was ze al ziek. Op dat moment bedacht ik me dat ik dat dan maar over moest nemen. Rituelen zijn goede strohalmen als je verder niet zoveel hebt om je aan vast te houden.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als blog, Kort

Door Saskia du Bois

copy & online communicatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: