bigger, better, brighter…bummer

Da’s een dikke scheizze. Verheugde Firma Soetebroot zich toch best wel op BrightLive op 4 en 5 april – alleen al vanwege het enórme voorhoede karakter van het gebeuren- gaat het feest wéér niet door. Wéér ja, want begin december werd het tweedaagse festival – gepland op het Westergasterrein – ook al op het laatste moment afgeblazen. Beter optimaliseren we de uitpakparty’s op Bright.tv. dan dat we alle tijd in dit event steken, oordeelde de redactie toen. Over waarom het begin april opnieuw leeg blijft in de zuiveringshallen tast Firma Soetebroot nog in het duister. De redactie was niet bereikbaar voor commentaar. Dus helaas mogen voorlopig nog steeds alleen maar de állerbeste vriendjes op de uitpakparty’s komen. Firma Soetebroot kan alleen maar hopen dat ze ook een keer mag komen spelen. Met deze nieuwe vriendelijke bamboe banger bijvoorbeeld, of de miCoach.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Events

Door Saskia du Bois

copy & online communicatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: